Ylva

Latest Followers:

Ylva

My English homepage


You can reach me by mail: ylvatrollstierna@hotmail.com
Swedish mobile: 073 063 1657
Mobile and WhatsApp +34 605 608 965 (Spain)

 • Facebook >>>
 • Mewe >>>
 • Telegram >>>
 • Instagram - ylva_trollstierna

  Redan när jag var liten så kunde jag läsa energi av människor, ibland se en färg men inget som jag tänkte på. Min stora aha-upplevelse om auran kom 1994 när jag en gång blev imponerad på pratat om en sådan duktig kvinna på att tolka auran. Jag tvekade inte efter allt prat om hur duktig hon var och beställde en auratolkning för hela 1600:- Och när jag öppnade brevet, såg den hemska, tråkiga slarviga målningen och läste vad hon skrev, brevet innehöll fyra A4 sidor. det första var en mall med information. Sedan två sidor om mig och så en sida där jag kunde beställa ytterligare information för 400:- sidan, ja, då blev jag rent ut sagt så förbannad (mest på mig själv som varit så lättlurad) att jag sa en del valda ord som inte lämpar sig i tryck. Avslutade det hela med - Din dj-a xxx, det här kan jag bättre än dig. Varvid min väninna vände sig om mot mig och log och sa - Det vet vi andra redan så när ska du börja?

  Jag är ingen tävlingsmänniska men vissa saker kickar igång mig, kanske för att jag är skytt, jag kräver sanning och rättvisa och ärlighet. Denna tolkning innehöll inget av det så jag sa ok, jag börjar. Och då bestämde jag mig för att göra det allra bäst och jag tyckte att det viktigaste saknades, nämligen informationen om energin i chakras som kanske var den viktigaste. Jag gjorde en mall (den du ser bredvid, här ifylld med någons aura) och talade om att nu gjorde jag auratolkningar med chakraläsning för 600:- Och det blev den ena auran efter den andra och det ena ledde till det andra. Som en aurafotomaskin, som gjorde mig också tvärilsk då det var i stort sett ren skär bluff men också att jag kom i kontakt med färgbad som är tidernas ballaste upplevelse. Och på en mässa mötte jag kvinnan som skapat dem. Det ledde till en del arbete i Norge, och ännu mera färg. Och en helt annan auramaskin som verkligen visade allt, chakravärden, fysiska organs värde och auran baserat på energin. Sedan hamnade jag tillbaka på Tarot men detta med färger har alltid gått hand i hand. När jag jobbade för det norska företaget fick jag frågan om jag kunde skriva positiva korta texter till varje grundfärg och varje färg tillsammans med en annan av de färgerna och när jag var klar så visade det sig bli lika många färgkombinationer som det finns kort i en Tarotlek.

  Sedan har det fortsatt med texter om auran, chakras och färger, en bok, några kurser och en distanskurs som blev omarbetad våren 2015 till vad jag anser vara den bästa distanskursen i ämnet någonsin. Jag älskar färg, faktum är att jag knappt äger några svarta kläder, vilket jag ofta bannlyser då det är helt dödande energimässigt. Och energi är något som vi alla behöver mycket av, inte bara i färg, allt i från tanke till agerande, från näring till varande i dem. Själv så älskar jag mest turkost som är förändringens färg och så magenta (vinröd) som är erfarenhetens färg. Men alla färger utom svart fungerar, även om jag tycker att svara kök är vansinnigt läckert.

  Varje färg är en vibration och hela universum består av vibrationer, en del av dem gynnar oss, ger mer energi, en del balanserar, en del skapar obalans, tar mer energi, skapar kaos till slut. Det talas ibland om energitjuvar, egentligen är det vibrationstjuvar som vet hur de ska ta energi av någon annans, så kanske de är värda den energin? :p, Vad jag menar är att du har en skyldighet att hålla koll på din energi och balansera och fylla på den och inte skylla på andra när din ork inte räcker till.

  När det gäller ämnet färg, chakras och auran så önskar jag inspirera dig som medlem där du finner min distanskurs, lär dig att själv skapa färgmagi.

  Se filmen längre ner, läs mer om distanskursen via denna länk >>>

  För mig är det viktigt med färg eftersom det är samma som energi, varje färg har sin vibration som skapar något, som röd som ger kraft, det är blodets färg, det som visar på vår kraft, överlevnad, arv samt handlingskraft. Det är en fantastisk energi att använda sig av när vi agerar, men inte när vi mediterar. Varje färg har en vibration som passar till en handling, ett agerande, en känsla, ett manifesterande, ett mönster eller en möjlighet. Har du koll på vilken?

  Har du tänkt på att du kan skapa mer av och i ditt liv om du tar hjälp av energier? Om du ser varje chakra som ett bankkonto, då vill du helst ha tillgångar, säkert även en "checkkredit" ifall du skulle behöva göra något extra. Du vill inte ligga på minus. Ändå är det något som de flesta av oss göra, till och från mest hela tiden. 

  Jag har aldrig mött någon som haft perfekt balans i alla sina chakras, vill nog heller inte möta någon sådan person heller, den vore övermänsklig, tråkig rent ut sagt. För det är utmaningarna i livet som får oss att växa, att utvecklas. Om vi inte var frustrerad, kände maktlöshet skulle vi inte heller engagera oss i vår drivkraft (såvida vi inte bara ger upp), därför behöver vi röd energi. Om vi inte begränsade oss, sökte umgänge för att känna oss bekräftade skulle livet vara rätt tråkigt, vilket det är ibland, när vi inte har orange energi. De flesta tvivlar på sig själv ibland, självförtroendet är på noll, men vi kan även ha egokickar, men vanligast är att vi tampas med Jante-lagen. Det är därför vi behöver gul energi på det bankkontot för att förverkliga mer av oss som individer.

  Grönt är skönt? Jepp, men det är även kärlekens färg, harmonin, det coola, zen känslan av att bara vara, när var du det sist? Ofta kan vi sakna grönt för att vi inte prioriterar vårt välbefinnande, eller så övertrasserar vi med att ge bort allt vi har och mer därtill till andra, vilket är ett katastrofalt mönster, i vilket vi inte har energi till att älska oss själva.

  Blå energi har med din identitet i spegling till andra, att våga stå upp för dig själv, veta vad du vill bli, vara när du blir "stor" men i det även våga förändra, skapa nya möjligheter, utan blått begränsar du dig själv. Om du inte begränsade dig själv skulle du säkert inte längta efter att förverkliga mer. 

  Dessa vibrationer som vi kallar färger är det som vi upplever av en hastighet de rör sig i, de rör sig både inom oss, samt utom oss, allt du har omkring dig endera stärker dig eller försvagar dig, allt för ge dig en möjlighet att utvecklas, men att lämna det till slumpen, till autopilot utan att själv ta över vid rodret är lite knasigt, eller så kanske du vill ha flera liv till att snurra runt i samma mönster.

  Men jag tänker som så, det finns en mening till att du läser detta, för att din indigo energi, den som finns i pannchakrat längtar efter insikter, möjligheter att förverkliga mer av dig själv, att skapa längtan, fantasier, visioner som du har i den lila energin. 

  Nu är det upp till dig, vill du också leva i en färggrann tillvaro, eller falla ner i det "svarta hålet"? 

  Du behöver inte vara med i mina distanskurser, men om du läser detta i svarta kläder, eller känner dig modlös, utan något att göra, tvivlar på dig själv, inte känner dig älskad, vågar inte stå upp för dig själv, har svårt att stanna upp för att reflektera då kan det vara en av de bästa investeringarna du gör i dig själv.

  Lev färgstarkt
  /Ylva

Latest Activity

  View All

Latest Music   View All

Latest Videos   View All

Latest Images   View All

karunadiplom.jpg
reikimasterdiplom.jpg
IPIntyg.png
Y-iang.png
Review6.jpg
Review5.jpg
Review4.jpg
Review3.jpg
Review2.jpg
review1.jpg
aurabilder.jpg
aurabild2.jpg

Comments

Tags